Informace o zpracování osobních údajů Městským úřadem Šluknov

Informace dle § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů.

Odkazy


GDPR - kontakt na pověřence města Šluknov pro ochranu osobníh údajů

Bc. Eva Lipovská
Tel. 724 101 222
E-mail: eva.lipovska@equica.cz


Městský úřad Šluknov provádí následující zpracování osobních údajů, které mu ukládá zvláštní zákon, nebo je takových osobních údajů třeba k uplatnění práv a povinností vyplývajících ze zvláštního zákona:

MP - Provoz městského kamerového dohlížecího systému

  • Účel zpracování:Provoz městského kamerového dohlížecího systému
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Fyzická osoba pohybující se po veřejném prostranství města
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Strážník Městské policie
    • Velitel Městské policie
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Policie ČR
    • Orgán činný v trestním řízení
    • Správní orgán oprávněný k projednávání přestupků
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

MP - Plnění povinností MP vyplývající z její působnosti

  • Účel zpracování:Plnění povinností MP vyplývající z její působnosti
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Osoba, vůči které se provádí úkon, Občan - Osoba podezřelá ze spáchání trestného činu nebo přestupku či jiného správního deliktu, Občan - Osoba, od níž bude třeba požadovat vysvětlení, Občan - Osoba odpovídající popisu osoby hledané policií, Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Velitel Městské policie
    • Strážník Městské policie
    • Komise pro projednávání přestupků
    • Odbor rozvoje a životního prostředí
    • Referent pokladny (EO)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Ministerstvo spravedlnosti ČR
    • Policie ČR
    • Orgán činné v trestním řízení
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSÚ - Správní řízení v oblasti stavebního práva

  • Účel zpracování:Správní řízení v oblasti stavebního práva
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel, Občan - Účastník řízení
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru stavební úřad
    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru stavební úřad
    • Pokladník (OSÚ)
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Krajský úřad Ústeckého kraje
    • Dotčený orgán
    • Občan – Účastník řízení
    • Český úřad zeměměřický a katastrální
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Ekologický fond

  • Účel zpracování:Ekologický fond
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)
    • Referent pokladny (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)
    • Člen rady
    • Člen Kontrolního a finančního výboru
    • Starostka

    Externí příjemce:

    • Kontrolní orgán
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Aplikace hlášení závad ProblemReport

  • Účel zpracování:Aplikace hlášení závad ProblemReport
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)
    • Tajemnice

    Externí příjemce:

    • Technické služby Šluknov
    • Městská policie
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Zábor veřejného prostranství

  • Účel zpracování:Zábor veřejného prostranství
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent pokladny (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Městská policie
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Agenda územního plánování

  • Účel zpracování:Agenda územního plánování
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent informatik (OVM)
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Dotčený orgán státní správy
    • Zpracovatel územního plánu
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Evidence nádob na komunální odpad

  • Účel zpracování:Evidence nádob na komunální odpad
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Technické služby Šluknov
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Veřejné zakázky

  • Účel zpracování:Veřejné zakázky
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Dodavatel - Fyzická osoba podnikající, Dodavatel - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent věcně příslušného odboru
    • Vedoucí věcně příslušného odboru
    • Referent Odboru ekonomického
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Výběrová komise
    • Tajemnice
    • Člen rady

    Externí příjemce:

    • Poskytovatel dotace EU
    • Veřejnost – profil zadavatele
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Správní řízení v oblasti životního prostředí a silničního hospodářství

  • Účel zpracování:Správní řízení v oblasti životního prostředí a silničního hospodářství
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Účastník řízení, Občan - Žadatel
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent Odboru ekonomického
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Občan – Účastník řízení
    • Věcně příslušný registrovaný spolek
    • Dotčený orgán
    • Agentura ochrany přírody a krajiny ČR
    • Povodí Ohře, státní podnik
    • Městský úřad Rumburk
    • Krajský úřad pro Ústecký kraj
    • Katastrální pracoviště Rumburk
    • Česká inspekce životního prostředí
    • Dopravní inspektorát
    • Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje
    • Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje
    • Městská policie
    • Policie ČR
    • Povodňový orgán Ústeckého kraje
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Součinnost se správními úřady

  • Účel zpracování:Součinnost se správními úřady
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Přidělení čísla popisného, evidenčního

  • Účel zpracování:Přidělení čísla popisného, evidenčního
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Vlastník objektu
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru stavební úřad
    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Český úřad zeměměřický a katastrální
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

ORŽP - Kontrolní a dozorová činnost

  • Účel zpracování:Kontrolní a dozorová činnost (protipovodňová prevence, včelstvo, rostlinolékařská péče apod.)
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Dotčené orgány
    • Městský úřad Rumburk
    • Krajský úřad pro Ústecký kraj
    • Povodí Ohře, státní podnik
    • Agentura ochrany přírody a krajiny ČR
    • Česká inspekce životního prostředí
    • Státní veterinární správa ČR
    • Policie ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Poskytované dotace

  • Účel zpracování:Poskytované dotace
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent pokladny (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)
    • Referent věcně příslušného odboru
    • Vedoucí věcně příslušného odboru
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva
    • Člen Kontrolního a finančního výboru
    • Starostka

    Externí příjemce:

    • Ministerstvo financí ČR
    • Kontrolní orgán
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Mzdová agenda

  • Účel zpracování:Mzdová agenda
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Zaměstnanec, Zaměstnanec - DPP/DPČ, Člen Zastupitelstva - Uvolněný/Neuvolněný
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Mzdová účetní (OE)
    • Referent pokladny (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Tajemnice
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Úřad práce ČR
    • Okresní správa sociálního zabezpečení
    • Zdravotní pojišťovna
    • Důchodová pojišťovna
    • Banka
    • Exekutor
    • Soud
    • Insolvence
    • Policie ČR
    • Orgán činný v trestním řízení
    • Inspektorát práce
    • Veřejný ochránce práv
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Správní řízení povolování hazardních her

  • Účel zpracování:Správní řízení povolování hazardních her
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent povolování hazardních her (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Ministerstvo financí ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Vymáhání daňových pohledávek

  • Účel zpracování:Vymáhání daňových pohledávek
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent správy pohledávek (OE)
    • Referent pokladny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Zaměstnavatel
    • Banka
    • Pojišťovna
    • Česká správa sociálního zabezpečení
    • Finanční úřad
    • Občan – zveřejnění na Úřední desce
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Vedení účetnictví

  • Účel zpracování:Vedení účetnictví
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent účtárny (OE)
    • Referent pokladny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického (OE)
    • Referent podatelny (OVM)
    • Věcně příslušný útvar
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Kontrolní orgány
    • Ministerstvo financí ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Potvrzení o bezdlužnosti

  • Účel zpracování:Potvrzení o bezdlužnosti
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent bezdlužnosti (EO)
    • Vedoucí Ekonomického odboru (EO)
    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent účtárny (EO)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OE - Místní poplatky

  • Účel zpracování:Místní poplatky
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent místních poplatků (OE)
    • Referent pokladny (OE)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Oddělení informatiky (OVM)

    Externí příjemce:

    • Krajský úřad Ústeckého kraje
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Pojistné události

  • Účel zpracování:Pojistné události
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent pojistných událostí (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady

    Externí příjemce:

    • Pojišťovna
    • Policie ČR
    • Městská policie
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Evidence nálezců a majitelů ztracených věcí

  • Účel zpracování:Evidence nálezců a majitelů ztracených věcí
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Nálezce věci ztracené, Občan - Majitel věci ztracené
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent ztrát a nálezů (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Strážník Městské policie

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Školení BOZP a evidence úrazů

  • Účel zpracování:Školení BOZP a evidence úrazů
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Zaměstanenc
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Bezpečnostní referent (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Odborně způsobilá osoba BOZP a PO
    • Referent personalista (OVM)
    • Vedoucí Odboru vedení města
    • Tajemnice

    Externí příjemce:

    • Oblastní inspektorát práce pro Liberecký a Ústecký kraj
    • Krajské ředitelství Policie České republiky Ústeckého kraje
    • Zdravotní pojišťovna, u které je pracovním úrazem postižený zaměstnanec pojištěn
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Prodej a nákup movitého majetku

  • Účel zpracování:Prodej a nákup movitého majetku
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel, Občan - Kupující, Občan - Prodávající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent prodeje a nákupu movitého majetku (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva
    • Člen doporučující komise

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Věcná břemena a jiné

  • Účel zpracování:Věcná břemena a jiné
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent věcných břemen (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Prodej a nákup nemovitostí

  • Účel zpracování:Prodej a nákup nemovitostí
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel, Občan - Kupující, Občan - Prodávající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent prodeje a nákupu nemovitostí (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva
    • Člen doporučující komise

    Externí příjemce:

    • Exekutor
    • Český úřad katastrální a zeměměřický
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Pronájem pozemků

  • Účel zpracování:Pronájem pozemků
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel o nájem nebytových prostor, Občan - Nájemce, Občan - Dlužník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent pronájmu pozemků (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady

    Externí příjemce:

    • Exekutor
    • Notář
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Správa nebytových prostor

  • Účel zpracování:Správa nebytových prostor
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel o nájem nebytových prostor, Občan - Nájemce, Občan - Dlužník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent pronájmu nebytových prostor (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent Odboru rozvoje a životního prostředí (ORŽP)
    • Vedoucí Odboru rozvoje a životního prostředí (ORŽP)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady

    Externí příjemce:

    • Exekutor
    • Notář
    • Český úřad katastrální a zeměměřický
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OSM - Správa bytového fondu

  • Účel zpracování:Správa bytového fondu
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Žadatel o nájem bytu, Občan - Osoba sdílející společnou domácnost žadatele, Občan - Nájemce, Občan - Osoba sdílející společnou domácnost nájemce, Občan - Dlužník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent pronájmu bytových prostor (OSM)
    • Vedoucí Odboru správy majetku
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady
    • Komise pro bytové prostory

    Externí příjemce:

    • Exekutor
    • Notář
    • Český úřad katastrální a zeměměřický
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OK - Dohody o kulturních akcích

  • Účel zpracování:Dohody o kulturních akcích
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Fyzická osoba, Fyzická osoba podnikající, Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Manažer Šluknovský zámek (OK)
    • Pracovnice RIC (OK)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Ekonomického odboru
    • Vedoucí Odboru kultury
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OK - Registrace návštěvníka městské knihovny

  • Účel zpracování:Registrace návštěvníka městské knihovny
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Registrovaný návštěvník knihovny
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent knihovny (OK)
    • Vedoucí Odboru kultury
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OK - Pronájmy kulturních prostor

  • Účel zpracování:Pronájmy kulturních prostor (Dům kultury, Šluknovský zámek)
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Nájemce, Zástupce právnické osoby - Nájemce
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru kultury
    • Referent Odboru ekonomického
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Strážník Městské policie Šluknov
    • Matrikářka (OVS) – svatby
    • Člen rady – snížení nájemného

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OK - Inzerce, novinové články

  • Účel zpracování:Inzerce, novinové články
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan – Inzerent, Občan - Autor článku
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent inzerce a grafiky (OK)
    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru kultury
    • Referent Odboru ekonomického
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Veřejnost
    • Člen redakční rady (není zaměstnancem úřadu)
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Realizace výběrových řízení na dodavatele, veřejné zakázky

  • Účel zpracování:Realizace výběrových řízení na dodavatele, veřejné zakázky
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Dodavatel - Fyzická osoba podnikající, Dodavatel - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Vedoucí odboru (OVS)
    • Manažer prevence kriminality
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Ekonomického odboru
    • Referent věcně příslušného oddělení
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen výběrové komise
    • Člen Zastupitelstva
    • Člen Rady

    Externí příjemce:

    • Poskytovatel dotace (poskytovatelem jsou i ministerstva či KÚ)
    • Veřejnost – profil zadavatele
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Zvláštní příjemce dávek důchodového zabezpečení

  • Účel zpracování:Zvláštní příjemce dávek důchodového zabezpečení
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Klient, Občan - Zvláštní příjemce dávky důchodového zabezpečení, Občan - Opatrovník pro správní řízení
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent Sociální pracovník (OVS)
    • Opatrovník pro správní řízení

    Externí příjemce:

    • Dotčený orgán veřejné správy
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Významné životní události občanů

  • Účel zpracování:Významné životní události občanů
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent matriky (OVS)
    • Referent evidence obyvatel (OVS)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Starostka
    • Člen Sboru pro občanské záležitosti

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Výpisy z CzechPOINT

  • Účel zpracování:Výpisy z CzechPOINT
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Cizí státní příslušník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent CzechPOINT (OVS)

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Volební agenda

  • Účel zpracování:Volební agenda
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Kandidát, Občan - Člen volební komise, Občan – Zmocněnec
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent Odboru vnitřní správy
    • Tajemník
    • Starosta

    Externí příjemce:

    • Člen okrskové volební komise
    • Člen volební komise
    • Česká statistický úřad
    • Ministerstvo vnitra ČR
    • Krajský úřad – nadřízený orgán
    • Zmocněněc politické strany či hnutí
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Vidimace a legalizace

  • Účel zpracování:Vidimace a legalizace
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Cizí státní příslušník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent CzechPOINT (OVS)

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Veřejné opatrovnictví

  • Účel zpracování:Veřejné opatrovnictví
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Klient - Opatrovanec, Občan - Osoby příbuzné a blízké
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent Veřejný opatrovník (OVS)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Starosta

    Externí příjemce:

    • Česká správa sociálního zabezpečení
    • Zdravotní pojišťovna
    • Oprávněný subjekt veřejné správy
    • Soud
    • Notář
    • Exekutor
    • Poskytovatel zdravotnických služeb
    • Poskytovatel sociálních služeb
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Vedení matriky

  • Účel zpracování:Vedení matriky
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Cizí státní příslušník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent matriky (OVS)
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Česká správa sociálního zabezpečení
    • Zdravotní pojišťovna – VZP
    • Ministerstvo vnitra ČR
    • Cizinecká policie
    • Soud
    • Notář
    • Český statistický úřad
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Terénní sociální práce na obci

  • Účel zpracování:Terénní sociální práce na obci
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Klient
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Sociální pracovník (OVS)
    • Referent Terénní pracovník (OVS)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Manažer prevence kriminality (OVM)
    • Strážník městské policie
    • Velitel městské policie

    Externí příjemce:

    • Policie ČR
    • Orgán činný v trestním řízení a přestupkovém řízení
    • Úřad práce
    • Úřad vlády
    • Terénní pracovník jiné organizace
    • Krajský romský koordinátor
    • Škola
    • Školská zařízení
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Terení a pečovatlské služby

  • Účel zpracování:Terénní pečovatelské služby
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Uživatel služby, Občan - příbuzný a blízký uživatele
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Sociální pracovník (OVS)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Soud
    • Exekutor
    • Policie ČR
    • Orgán činný v trestním řízení
    • Úřad práce
    • Česká správa sociálního zabezpečení
    • Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
    • Jiné zařízení poskytující pečovatelské služby
    • Poskytovatel dalších sociálních služeb
    • Zdravotní pojišťovna
    • Krajský úřad – nadřízený orgán
    • Lékař
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Socíální práce na obci

  • Účel zpracování:Sociální práce na obci
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Klient, Občan - Opatrovník klient
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Sociální pracovník (OVS)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy

    Externí příjemce:

    • Soud
    • Policie ČR
    • Orgán činný v trestním řízení a přestupkovém řízení
    • Úřad práce
    • Česká správa sociálního zabezpečení
    • Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
    • Krajský úřad Ústeckého kraje – nadřízený orgán
    • Zdravotní pojišťovna
    • Místně a věcně příslušný správní orgán
    • Lékař
    • Nezisková organizace
    • Škola
    • Školské zařízení
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Přestupky

  • Účel zpracování:Přestupky podle zákona 250/2016 a 251/2016
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Cizí státní příslušník
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Člen přestupkové komise
    • Předseda přestupkové komise
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Dotčený orgán
    • Ministerstvo spravedlnosti ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVS - Evidence obyvatel

  • Účel zpracování:Evidence obyvatel
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Obyvatel - občan ČR
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru vnitřní správy
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Odboru ekonomického

    Externí příjemce:

    • Městský úřad Rumburk
    • Ministerstvo vnitra ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM - Vedení výběrového řízení na zaměstnance

  • Účel zpracování:Vedení výběrového řízení na zaměstnance
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Uchazeč o zaměstnání
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Personalistka (OVM)
    • Referent informatik (OVM)
    • Vedoucí Odboru vnitřní správy
    • Člen rady
    • Člen výběrové komise
    • Tajemnice
    • Starostka

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM - Úřední deska

  • Účel zpracování:Úřední deska
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru vedení města
    • Vedoucí věcně příslušného odboru
    • Referent věcně příslušného odboru
    • Referent informatik (OVM)

    Externí příjemce:

    • Veřejnost
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM - Podněty, stížnosti a petice

  • Účel zpracování:Podněty, stížnosti a petice
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru vedení města
    • Vedoucí věcně příslušného odboru
    • Referent věcně příslušného odboru
    • Tajemnice
    • Starosta
    • Místostarosta
    • Člen Zastupitelstva
    • Člen Rady

    Externí příjemce:

    • Kontrolní výbor zastupitelstva
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM poskytování informací dle zákona

  • Účel zpracování:Poskytování informací dle zákona 106/1999 Sb.
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Zaměstnanec (OVM)
    • Vedoucí věcně příslušného odboru
    • Referent věcně příslušného odboru
    • Tajemnice

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM Personální agenda

  • Účel zpracování:Personální agenda
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Zaměstnanec, Zaměstnanec - dotovaná místa, Zaměstnanec - DPP/DPČ, Zastupitel - Uvolněný/Neuvolněný, Člen komise, Člen výboru
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent personalista (OVM)
    • Referent Odboru vedení města
    • Tajemnice
    • Členové výběrové komise
    • Referent Odboru ekonomického
    • Vedoucí Odboru ekonomického
    • Mzdová účetní (OE)
    • Referent informatik (OVM)
    • Vedoucí odboru – přímý nadřízený

    Externí příjemce:

    • Úřad práce
    • Odborová organizace
    • Lékař závodní preventivní péče
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM Jednání rady a zastupitelstva

  • Účel zpracování:Jednání rady, zastupitelstva, komisí a výborů
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent věcně příslušného útvaru
    • Vedoucí věcně příslušného útvaru
    • Referent Odboru vedení města (OVM)
    • Tajemnice
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

OVM Agenda vedení města

  • Účel zpracování:Agenda vedení města
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Referent Odboru vedení města (OVM)
    • Referent informatik (OVM)
    • Tajemnice
    • Starostka
    • Místostarosta
    • Člen Rady
    • Člen Zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Není
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

TAJ - Emailová a telefonická komunikace s občany

  • Účel zpracování:Emailová a telefonická komunikace s občany
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan - Fyzická osoba podnikající, Občan - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Vedoucí věcně příslušného úvaru
    • Referent věcně příslušného úvaru
    • Tajemnice

    Externí příjemce:

    • Není

     

     

  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

TAJ - Výkon trestu

  • Účel zpracování:Výkon trestu – obecně prospěšné práce
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan - Odsouzený k výkonu trestu OPP
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Tajemnice
    • Vedoucí Odboru kultury
    • Manažer Šluknovského zámku (OK)

    Externí příjemce:

    • Technické služby Šluknov
    • Probační a mediační služba
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

TAJ - Oznamení o konání schromáždění

  • Účel zpracování:Oznámení o konání shromáždění
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Občan, Občan – Fyzická osoba podnikající, Občan – Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního řádu Města Šluknov):

    • Referent podatelny (OVM)
    • Tajemnice
    • Starostka
    • Člen Rady
    • Člen Zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Městská policie
    • Policie ČR
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

TAJ - Obchodní vztahy

  • Účel zpracování:Obchodní vztahy
  • Kategorie osobních údajů:Adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:Dodavatel - Fyzická osoba podnikající, Dodavatel - Zástupce právnické osoby
  • Kategorie příjemců údajů:

    Uživatel osobních údajů (v rozsahu působnosti dle Organizačního  řádu Města Šluknov):

    • Referent Odboru dotací a veřejných zakázek
    • Referent účtárny (OE)
    • Vedoucí Ekonomického odboru
    • Referent věcně příslušného oddělení
    • Vedoucí věcně příslušného útvaru
    • Referent informatik (OVM)
    • Člen výběrové komise
    • Člen rady
    • Člen zastupitelstva

    Externí příjemce:

    • Poskytovatel dotace EU
    • Veřejnost
  • Doba uchování:Dle Spisového a skartačního řádu

Evidence poskytnutých finančních příspěvků

  • Účel zpracování:vyřizování žádostí o dary a dotace
  • Kategorie osobních údajů:adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:podavatelé žádostí o dary a dotace
  • Kategorie příjemců údajů:Městský úřad Šluknov
  • Doba uchování:viz spisový a skartační řád

Volební seznamy

  • Účel zpracování:seznamy voličů
  • Kategorie osobních údajů:adresní a identifikační údaje
  • Kategorie subjektů údajů:oprávnění voliči
  • Kategorie příjemců údajů:Městský úřad Šluknov
  • Doba uchování:stále - stálý seznam je aktualizován průběžně

Soubory ke stažení

clanky10658/mesto_sluknov_-_gdpr_-_informacni_memorandum_pro_verejnost.pdf238 kBGDPR - Informační memorandum pro veřejnostVloženo: 10. 08. 2018, 11:03h

Buďte s námi ve spojení