Žádost o finanční příspěvek z rozpočtu města

Finanční přípěvek slouží k podpoře činností a akcí zaměřených na děti, mládež, pro širokou veřejnost, které mají za cíl zlepšit kvalitu života ve města, podpořit volnočasové aktivity občanů, nebo poslouží jakou součást prevence kriminality.

Žadatelem o finanční přípěvek na činnost může být fyzická nebo právnická osoba, nestátní nezisková organizace, sdružení a nadace působící na území města Šluknov. Žadatelem o příspěvek na akci může být fyzická nebo právnická osoba, nestátní nezisková organizace, sdružení a nadace pořádající akci na území města Šluknov.

Finanční příspěvek je možné poskytnout maximálně na období 1 roku. Žádost na předepsaném formuláři musí být doručena nejpozději do 31.12. do podatelny MěÚ. Žádosti o finanční příspěvek budou projednány a hodnoceny RM Šluknov. O poskytnutí nebo neposkytnutí finančního příspěvku bude žadatel vyrozuměn nejdéle do 30 dnů od rozhodnutí o přidělení příspěvek. Poté bude s žadatelem sepsána smlouva. Formulář žádosti o finanční příspěvek naleznete zde.

 

Kde, s kým a kdy můžete tuto situaci řešit

MěÚ Šluknov, nám. Míru 1, 407 77 Šluknov

zastupující vedoucího Odboru ekonomického (1. patro, dveře č. 17)

Marcela Čurgaliová , DiS.

Tel.: 412 315 325, e-mail: curgaliova@mesto-sluknov.cz

Po a St: 7:30 - 11:30 a 12:30 - 16:30, ostatní dny po telefonické domluvě

Jaké doklady je třeba doložit

Řádně vyplněnou žádost, kopii dokladu o přidělení IČ, kopii dokladu o zřízení bankovního účtu, kopii dokladu o oprávněnosti zastupovat právní subjekt. Pokud je o finanční příspěvek žádáno opakovaně, doručí žadatel na předepsaném formuláři vyúčtování příspěvku za předešlý rok.

Správní a jiné poplatky

Nejsou.

Soubory ke stažení

clanky10387/dost_o_poskytnuti_financniho_prispevku.doc284 kBŽádost o poskytnutí finančního příspěvkuVloženo: 18. 05. 2018, 09:08h

Buďte s námi ve spojení